Beschikbaarheid: Niet in voorraad
HP Laserjet P4515X
Model: HPLJP4515X
€ 499,00
Excl. BTW: € 412,40

Aantal

Stel een vraag over dit produkt

Printeroutlet.nl levert u jong gebruikte printers die werden geleased door bedrijven, overheden en instellingen. Dit zijn (semi) professionele printers met lage tellerstanden. De door ons geleverde printers worden volledig gecheckt op mankementen  en eventuele kapotte of (deels) versleten onderdelen worden vervangen.

De door ons geleverde laserprinters komen zoals gezegd uit lease contracten. Deze lease contracten hadden een bepaalde lease termijn wat niets zegt over het afdruk volume. Dit terwijl juist de tellerstand bepalend is voor de levensduur van de printer. Kortom u koopt een (semi) professionele printer die nog jaren mee kan voor een particulier prijsje.

HP's snelste één-functie monochrome LaserJet printerserie biedt hoge prestaties, snelheden tot 60 ppm, betrouwbare beveiliging en flexibele uitbreidingsmogelijkheden met papierverwerkings- en apparaatbeheeropties naar keuze.

Kenmerken 

Een uitstekende keus voor grote werkgroepen van 15 gebruikers en meer per printer in beheerde MKB- en enterpriseomgevingen die een uiterst betrouwbare, hoog presterende, veilige en gemakkelijk te beheren LaserJet printer zoeken. 

Méér doen met HP’s snelste één-functie monochrome LaserJet werkgroepprinter. 

Ervaar de betrouwbaarheid en consistente printkwaliteit bij zeer hoge snelheden van 60 ppm, die mogelijk zijn dankzij de nieuwe HP tonertechnologie. Geen tijdverlies door wachten tot de printer is opgewarmd – dankzij Instant-on technologie is de eerste pagina vanuit standby binnen 8,5 seconde gereed. Ingebouwde Gigabit netwerkinterface om de printer met grote werkgroepen te delen. Eén driver – de HP Universal Print Driver – communiceert direct met elk nieuw HP apparaat in het netwerk. 

Krachtige beveiliging en een probleemloos gebruik en beheer. 

Toonaangevende beveiligingskenmerken zoals geavanceerde IPSec encryptie en ondersteuning voor standaard beveiligingprotocollen. Ongeautoriseerde netwerktoegang wordt voorkomen met beheerfuncties zoals 802.1X authenticatie en wachtwoordbeveiliging en gevoelige informatie wordt beschermd door de mogelijkheid om beveiligd te printen. U hoeft alleen op de Folder knop te drukken om de opgeslagen jobs te bekijken, een pincode in te voeren en de documenten te printen. HP Web Jetadmin vereenvoudigt het vlootbeheer en verlaagt de IT-kosten. 

De prestaties van deze flexibele, uitbreidbare printer voorzien in groeiende bedrijfsbehoeften. 

Als de bedrijfsbehoeften veranderen is de printer te upgraden: Deze printer is geschikt voor tal van mediatypen en formaten en is uit te breiden met een optionele duplexmodule, extra invoerlade voor 500 vel4 of 1500 vel, een envelopinvoer, 5-baks sorteersysteem, uitvoereenheid of uitvoereenheid/nietmachine. Er is keuze uit standaard of high-capacity printcartridges5 al naar gelang de specifieke bedrijfsbehoeften. Een optionele EIO vaste schijf verhoogt de prestaties en de opslagcapaciteit.

Categorie: Printers
Tags: hp laserjet